Live like someone left the gate open!

De klok is weer een uur vooruit, de lenteperiode is gestart. De zon schijnt, lammetjes in de wei, bloemen verschijnen. Dat zijn zo van die momentjes waar je blij van wordt. Energie begint weer te bruisen, de natuur staat op ontploffen. Het de tijd van het element Hout; de tijd van groei, flexibiliteit en ontwikkeling. Ook bij ons mensen is het de periode om de energie van Hout te benutten. In de winter hebben we ons mogen voeden met de rust van Water die heeft gezorgd voor innerlijke kracht. Hout symboliseert een fase van nieuwe, onstuimige groei. Van creativiteit, van losbreken, van zelfstandigheid. Hout is de impuls tot beweging en flexibiliteit. Zet je ondernemingszin en creativiteit in. Ervaar de moed en kracht om plannen uit te werken, ondanks eventuele tegenslag. Een goed gevoel van humor hoort hier ook bij. Maar blijf weg bij stress, deze blokkeren je energie. Hout is erg gevoelig voor stress…..Kom dan weer een moment terug bij de rust en laat je voeden door Water. Even een moment voor jezelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.