Corona

Graag houd ik rekening met uw en mijn gezondheid omtrent de Corona en algemene hygiëne. Hieronder volgen een aantal algemene richtlijnen. Door het boeken van een les geef je aan akkoord te gaan met de Corona Maatregelen & Huisregels.

Corona Maatregelen & Huisregel

1. Vóór aanvang van de les vragen we om de 5 vragen n.a.v. je gezondheid te beantwoorden. Dit is een verplichte eis vanuit het Protocol ‘Verantwoord Sporten’. Indien je alle vragen met “nee” hebt kunnen beantwoorden ben je welkom in de les. Download hiervoor onderstaande de Corona-checklist.

2. Neem eigen materialen mee zoals een matje, handdoek, kussens, dekentje, bolster, blok en een kussensloop als je gebruik wilt maken van het meditatiekussen. 

3. Omkleden in de ruimte is niet mogelijk. 

4. In verband met goede ventilatie met buitenlucht zullen de ramen open staan. Neem warme kleding mee en eventueel een shawl. 

5. Neem een eigen flesje water mee.

6. Belangrijk: Als je ziek bent of verkoudheidsverschijnselen hebt, vragen we je om niet te komen. Je kunt de les tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Wanneer je 24 uur aaneengesloten zonder symptomen bent, ben je weer welkom in de les.

7. De toegang tot de les kan je geweigd als je zichtbaar verkouden en/of ziek bent, en/of geen eigen spullen (zie boven) meegenomen hebt. We gaan er vanuit dat iedereen voorzichtig is met de mensen om haar/hem heen en zich houdt aan onze regels.

8. We houden te allen tijde 1,5 m afstand van elkaar.

9. We schudden geen handen en geven geen knuffels en doen ook geen correcties of partner-yoga-oefeningen.

10. Graag je handen wassen voor de les start. Bij binnenkomst de handen ontsmetten met daarvoor in de ruimte beschikbare middel.

11. We geven elkaar de ruimte bij het binnenkomen en verlaten van de ruimte. Houd er rekening mee dat aankomen en weggaan dus iets langer duurt dan voorheen. Kom dus op tijd naar de les :-).

12. Het maximum-aantal deelnemers in de lessen is naar beneden bijgesteld om te zorgen dat er meer ruimte is voor iedereen. Plekken in de lessen zijn beperkt. Met je hiervoor ook tijdig af om je plek beschikbaar te stellen voor individuele deelname.

13. Er wordt extra gelet op de reiniging van de materialen op onze locaties.