Woonkameryoga

In ons knusse huisje geef ik aan kleine groepjes tot maximaal 4 personen yogalessen in de woonkamer. Altijd in een serie van 5 of 7 lessen. 

De woonkamer biedt een sfeer waar bij  veel persoonlijke aandacht is. De les wordt aangepast aan de deelnemers. Dit kan één specifieke vorm zijn of wellicht een combinatie van verschillende vormen.

We sluiten af met een geurig kopje thee.

 

YOGA MET POEZEN

Een extraatje is dat onze twee poezen Pippie en Ranka ook regelmatig aanwezig zijn bij de yogales wanneer zij daar zelf voor kiezen. Vooral Pippie bemoeit zich graag met de les. Ze loopt dan voor je langs, over je heen of komt tijdens de meditatie spinnend op schoot.

De aanwezigheid van de poezen tijdens de yoga is niet alleen gezellig, maar ook goed voor je gezondheid. De aanwezigheid van een huisdier is stress verlagend en heeft een gunstig effect op je hormoonhuishouding. Een dier aaien of knuffelen zorgt er namelijk voor dat je minder van het stresshormoon cortisol aanmaakt (on-your-feet.nl/cortisol/) terwijl je juist meer oxytocine (on-your-feet.nl/oxytocine/) produceert. Daarnaast wordt ook de aanmaak van endorfine (on-your-feet.nl/endorfine/) gestimuleerd.

DOELGROEP

Voor deelnemers die speciale aandacht wensen bij fysieke of mentale klachten. Of mensen die op een andere manier belang hebben bij een kleine groep.