WoonkamerYoga

In ons knusse huisje geef ik aan kleine groepjes tot maximaal 3 personen yogalessen in de woonkamer. Altijd in een serie van 5 of 7 lessen. 

De woonkamer biedt een sfeer waarbij veel persoonlijke aandacht is. De les wordt aangepast aan de deelnemers. Dit kan één specifieke vorm zijn of wellicht een combinatie van verschillende vormen. We sluiten af met een geurig kopje thee.

YOGA MET POEZEN

Een extraatje is dat onze twee poezen Pippie en Lotje ook regelmatig aanwezig zijn bij de yogales wanneer zij daar zelf voor kiezen. Lotje is een jonge poes en kan voor onverwachte situaties zorgen. Pippie is wat ouder en gaat graag haar eigen gang. Soms komt ze spinnend op schoot.

De aanwezigheid van de poezen tijdens de yoga is niet alleen gezellig, maar kan ook stress verlagend werken. Daarnaast kan het een gunstig effect hebben op je hormoonhuishouding. Een dier aaien of knuffelen zorgt er namelijk voor dat je minder van het stresshormoon Cortisol aanmaakt terwijl je juist meer Oxytocine produceert. Daarnaast wordt ook de aanmaak van Endorfine gestimuleerd.

EIGEN GROEPJE, EIGEN WOONKAMER?

Heb je zelf genoeg ruimte en zou je met een eigen samengesteld groepje liever in je eigen Woonkamer yogalessen willen doen? Neem gerust met mij contact op dan kijken we wat mogelijk is! info@on-your-feet.nl

DOELGROEP

Voor deelnemers die speciale aandacht wensen bij fysieke of mentale klachten. Of mensen die op een andere manier belang hebben bij een kleine groep.