Basis cursus

Ontwikkel een positievere kijk op jezelf, anderen en je omgeving.

Algemene 2 daagse basiscursus deugden.

De cursussen van On-your-feet zijn vooral gericht op (jong) volwassenen. In 12 uur leer je werken met de 5 strategieën en de 52 deugden van The Virtues Project. Je leert anders met probleemsituaties om te gaan, bewuster te leven en milder naar jezelf en anderen te kijken. Je brengt de deugden tot leven en ontwikkelt een positieve levenshouding.

De algemene basiscursus is voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling en een andere kijk op het leven, zichzelf en anderen. Dus toepasbaar in het gezin, op de werkvloer als werkgever of werknemer. Er zijn cursussen waaraan je individueel kan deelnemen. Voor teams of groepen maak ik graag een cursus op maat, waar ik eventuele vragen/ wensen mee zou kunnen nemen.

Deugden geven reflectie, herkenning en erkenning waardoor je continue in beweging blijft. Je leeft bewuster en steeds beter in harmonie met jezelf. Stevig met de voeten op de grond.

Er is geen extra materiaal nodig. Bij de cursus ontvang je een werkmap. Na deze basiscursus ontvang je het erkende certificaat van the Virtues Project dat toegang geeft voor de 3 daagse verdiepingscursus. Hiermee kan je jezelf verder ontwikkelen tot Facilitator van The Virtues Project. Zie voor het aanbod de evenementen op de facebookpagina van On-your-feet of bij de Activiteiten op deze website.

Teams. Ben je enthousiast geraakt en wil je jouw team of groep een positieve boost geven, dan ben je ook juist als groep of team van harte welkom! Neem vrijblijvend contact met mij op voor een offerte op maat en zet je voeten onder je stoel in een cursus op maat.