Basis cursus

Ontwikkel een positievere kijk op jezelf, anderen en je omgeving.

Algemene 2 daagse basiscursus deugden.

In 12 uur leer je werken met de 5 strategieën en de 52 deugden van The Virtues Project. Je leert anders met probleemsituaties om te gaan, bewuster te leven en milder naar jezelf en anderen te kijken. Je brengt de deugden tot leven en ontwikkelt een positieve levenshouding.

De algemene basiscursus is voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling en een andere kijk op zichzelf en relaties. Dus toepasbaar in het gezin, op de werkvloer als werkgever of werknemer echt voor iedere relatie een aanrader!

Deugden geven reflectie, herkenning en erkenning waardoor je continue in beweging blijft. Je leeft bewuster en steeds beter in harmonie met jezelf. Stevig met de voeten op de grond.

De basiscursus duurt 12 uur, verspreid over 2 dagen, 6 avonden of nog een andere invulling van tijd. Er is geen extra materiaal nodig. Bij de cursus ontvang je een werkmap.

Na deze basiscursus ontvang je het erkende certificaat van the Virtues Project dat toegang geeft voor de 3 daagse verdiepingscursus. Hiermee kan je jezelf verder ontwikkelen tot begeleider van The Virtues Project. Zie voor het aanbod de evenementen op de facebookpagina van On-your-feet of bij de Activiteiten op deze website.

Op verzoek biedt ik deze cursus ook aan teams aan. Ik richt mij hierbij vooral op teams uit de gezondheidszorg. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een offerte op maat en zet je voeten onder je stoel in een cursus op maat.