Wie ben ik

Mijn naam is Lian Kingma-Walter. Geboren in 1967. Getrouwd en moeder van 2 lieve jongens.

Vanaf mijn 18e ben ik werkzaam geweest in de gezondheidszorg als verpleegkundige, opleider, trainer en adviseur. Na 32 jaar werkzaam te zijn geweest binnen Zorg & Welzijn was het genoeg. Ik had gewoon de energie er niet meer voor. Hiernaast kreeg ik de diagnose Fibromyalgie. Na een een periode van wentelen in slachtofferrol heb ik weer kracht gevonden om stap voor stap, met vallen en opstaan, in beweging te komen. Er volgde een pad van zelfonderzoek. Ik ben op zoek gegaan naar waar ik wel gelukkig van zou worden. Naar dat wat mij weer energie zou geven!!

Ik ben op zoek gegaan naar mijn eigen pad, veelal een nieuw pad, soms een pad dat ik herkende. Het werden een flink aantal leerzame en intensieve jaren. Ik vergaarde nieuwe kennis door het doen van allerlei opleidingen en cursussen. Ik heb nieuwe ervaringen mogen opdoen en mooie mensen mogen ontmoeten. Overal heb ik wat uit mogen halen.

Deze leerzame jaren gaven mij naast de kennis, ervaringen, nieuwe contacten, meer energie! Ik heb een positievere kijk op mijzelf en op anderen en sta ik steviger met beide benen op de grond.  Ik ben hierin echt niet uniek. Wellicht herken je jezelf wel in dit verhaal, was het bij jou een burn-out, of een chronische ziekte die jou een wake-up call gaf. En heb jij ook ontdekt dat er na die donkere periode weer nieuw licht gekomen is doordat jij zelf je stappen hebt gezet! Misschien sta jij nu zelf op het punt om je stappen te gaan nemen.

De activiteiten die ik aanbied zijn dan ook uniek. Een beetje van alles met mijn eigen sausje. De activiteiten die ik aanbied geven mij energie, maar ook rust en balans. En dit is wat ik ook jou wil bieden. Goed voor jezelf te zorgen, je Yin en Yang in balans, een moment voor jezelf te gunnen, genieten van de natuur, een positieve blik op jezelf en je omgeving.

“Blijf niet zitten en afwachten, maar kom in beweging. Jij bent de enige die de verandering in gang kan zetten!”