Paardencoaches

“Holding space”? Werken vanuit een open houding. Je hart openen, oordeelloos en in het hier en nu. Het geven van ruimte, grenzen en veiligheid. De basishouding van een coach. De houding waarover je altijd beschikt.

Hoe stevig sta jij als paardencoach?

Hoe zeker ben jij van jezelf en kan je vanuit het diepst van je hart zeggen; “Ja, die basishouding, dat ben ik!”

In de cursus kijken we vanuit het gedachtengoed van het Virtue Project naar deze aspecten. Wisselen we hierover van gedachten met collega’s om je meer bewust te worden van jouw basishouding als coach. Maar ook om als mens een positievere blik te krijgen. Voor de coachee, voor jouzelf en niet op de laatste plaats voor je paard.

Mijn passie is om als begeleider van The Virtues Project jou als collega-paardencoach, tools vanuit The Virtues Project aan te bieden.

  • die je op een verrassend eenvoudige wijze in je eigen werkwijze en methoden kan inpassen.
  • die je meer mogelijkheden geven om je coachees nog beter verder te kunnen helpen in hun proces.
  • die ook jou helpen om een positieve basishouding verder te ontwikkelen
  • die je helpen om nog sterker en krachtiger in het leven te komen en vanuit compassie en verbinding je nog beter te kunnen inzetten bij wat jij anderen te bieden hebt.

Een waardevolle aanvulling en verdieping op wie je bent en op de wijze waarop je coachen wilt.

In 14 uur leer je werken met de 5 strategieën van The Virtues Project. Je leert anders met probleemsituaties om te gaan, bewuster te leven en milder naar jezelf en anderen te kijken. Je brengt deugden tot leven en ontwikkeld een (nog meer) positieve levenshouding.

Na deze basiscursus ontvang je het erkende certificaat van the Virtues Project dat toegang geeft voor de 3 daagse verdiepingscursus. Hiermee kan je je zelf verder ontwikkelen tot begeleider van The Virtues Project.

Neem gerust contact met mij op.

Zie hiervoor de evenementen op facebook On-your-feet

 “Je kunt niet meer worden dan jezelf,

je kunt wel meer jezelf worden”