Opgewektheid

Opgewektheid, de ene dag volop aanwezig, de andere dag ver te zoeken. Soms weet je niet eens hoe het komt dat je somber of opgewekt bent of niet. Wanneer je somber bent, is het soms heel moeilijk om weer wat meer licht te zien in je leven. Jouw somberheid heeft effect op jouzelf, maar ook op de wereld om je heen. We nemen energie van elkaar over. Misschien herken je het dat je met een stel mensen bij gezellig bij elkaar zit en het effect die het op deze groep heeft als er iemand binnen stapt die somber is.

Wanneer je deze ballast, deze stroom van negatieve gedachten en overtuigingen kunt stoppen, jezelf en je medemens gaat accepteren en je focust op het goede en positieve gevoelens gaat terughalen, zal je van binnen opfleuren. Richt je positieve energie op datgene dat in jouw invloedsfeer ligt en laat al dat andere los. Je glas is al half vol, ruimte genoeg om aan te vullen met nog meer positieve energie.

Wees tot 10 uur ‘s morgens opgewekt, dan gaat de rest van de dag vanzelf. Het proberen waard toch!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.