Kracht

De kracht van overtuigingen. Een groot gedeelte van de ballast die wij (bewust of onbewust) bij ons dragen komt voort uit situaties die wij meegemaakt hebben in het verleden. Wanneer wij een vervelende gebeurtenis meemaken komt er een voelbare energie in ons weefsel, dat noemen wij gevoelens. Deze energie kunnen wij voelen omdat de spieren daardoor samentrekken of verkrampen. Vervolgens gaan wij deze gevoelens inkleuren met onze persoonlijke overtuigingen – zoals; ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ik ben boos’, ‘ik voel mij afgewezen’, ‘ik ben te dik’, ‘ik heb gefaald’ of ‘ik ga dit nooit kunnen’.. We verliezen tegelijkertijd onze positieve gevoelens. De kans is dan groot dat we angstig, depressief of somber worden. Body Mind release therapie helpt je weer in je kracht te komen waardoor je problemen en uitdagingen zelfstandig, met vertrouwen en volharding tegemoet kan treden! Een zeer effectieve methode die mensen helpt met het gericht aanpakken van de innerlijke oorzaak van hun levensklachten. Een methode om je ballast los te laten en positieve gevoelens terug te halen. Kracht is de deugd van deze week.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.