Online?!

Online yoga lessen!? Uhhh?En dan moest het er toch maar eens van komen. Al vanaf eind maart heb ik het afgehouden om online lessen aan te bieden. Waarom zou ik? Er is zo veel aanbod om uit te kiezen. Andere creatieve ideeën hebben ruimte gekregen om te ontwikkelen. Maar toen in de laatste les bij “hart for her Eerbeek” de vraag kwam waarom ik niet Online ging kwam ik toch in beweging. Een weekend besteed aan het inrichten van een nieuw boekingssysteem en hoe ik de Online lessen daadwerkelijk kon uitvoeren. Dinsdagavond was het dan zover. Best spannend. Eén voor één kreeg ik de deelnemers in het half uur voor aanvang in beeld. Echt grappig om te zien hoe de één nog druk was met de afwas en de ander het Yin-nest klaar aan het maken was. Kaarsjes kwamen voorbij, kussens werden aangesleept. Anderen verdwenen in het duisternis van het kaarslicht. Sommigen hadden het hele gezin gemobiliseerd op een mat en maakten er een gezinsuitje van. Hoe leuk is dat!Toen ook de laatste deelnemer ingelogd was gingen alle microfoons uit, was alleen mijn microfoon aan en kon de les beginnen. Voor mij best een beetje maf om tegen een scherm te praten. Maar eigenlijk was het toch erg leuk om te doen. Na de les ontving ik enthousiaste appjes, een mooie stimulans voor de volgende keer. Dank jullie wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.