Ordelijkheid

Het nieuwe normaal. We leven nog steeds in de ban van de Corona. De afgelopen periode hebben we wellicht desondanks enig vakantiegevoel kunnen creëren. De vakantiesfeer waar we elk jaar naar uit mogen kijken. Vanmorgen hoorden ik weer kinderstemmen op het schoolplein. De zomervakantieperiode is nu met uitzondering van wat uitlopers echt voorbij. We proberen het leven weer een beetje op te pakken in het nieuwe normaal. Op 1,5 meter, aandacht voor hygiëne, voor elkaar. In alle ordelijkheid.

De deugd van de week, Ordelijkheid. In het kader van het weer opstarten een mooie deugd om mee te nemen.  Ik denk dat het goed is om in alle ordelijkheid weer in de structuur van alledag te komen. “Ik creëer orde en rust om mij heen.” De afgelopen maanden waarin we geleefd hebben, hebben ons geleerd hoe we weer wat meer in ons ritme kunnen komen. Laat de yoga ons helpen weer wat meer rust te creëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.