Betrokkenheid ondersteunen.

Betrokkenheid, wederom een prachtige deugd. Een deugd om nog eens verder op door te borduren. 
Een deugd waarbij je andere deugden in mag kan zetten die betrokkenheid ondersteunen. Want als je de kaart goed leest, dan is het niet alleen die extra stap doen en er met hart en ziel voor gaan. Betrokkenheid gaat samen met verantwoordelijkheid (geven), betrouwbaarheid en loslaten. Ook op die manier kan je je betrokkenheid aan de ander tonen. Vertrouwen te hebben in de wijze waarop de ander zijn of haar leven leeft. Denk aan de parel der deugden; Matigheid. De deugd die door als een ketting door alle deugden heenloopt. 
Reflectievraag: Hoe zet jij betrokkenheid in? Welke deugden gebruik jij om dit te ondersteunen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.