Kracht

Kracht. De deugd van deze week. Ik denk zelfs dat we deze deugd ook de komende tijd mogen inzetten en nodig hebben.
Het is de Kracht die we in deze Corona crisis mogen herontdekken bij onszelf en bij de ander! Want hoe moeilijk het ook is, hoe het haast niet te bevatten is, hoeveel pijn en verdriet we nog gaan tegenkomen: “Je blijft sterk als je beseft dat pijn en verdriet bij het leven horen, niet om je ongelukkig te maken, maar om je op een welmenende manier te helpen veranderingen in gang te zetten”.
Wellicht moeilijk te bevatten, maar kijk om je heen en zie de kracht van anderen, o.a. hun Inzet, Behulpzaamheid, Creativiteit, Dienstbaarheid, Flexibiliteit, Mededogen, Toewijding. Mensen die met volharding en vertrouwen groeien in hun kracht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.