Corona

Lieve allemaal,

Vanaf afgelopen donderdag 12 maart de berichtgeving in de gaten gehouden. Getwijfeld, overwogen en overleg gevoerd met collega’s over wat te doen met de yogalessen. Er zijn 2 hoofdstromingen; “Neem je verantwoording en leg de lessen stil” en “Ga door en gun de mensen dat moment van rust”.

Vandaag 14 maart heb ik naar aanleiding van een oproep die ik las besloten. Ik stop de lessen in ieder geval t/m 31 maart. Ik ga tijdelijk mijn oude beroep op pakken en de mensen in de zorg ondersteunen. Nood breekt wetten! En eigenlijk vind ik dit wel heel mooi om te gaan doen. Een steentje bij te gaan dragen.

Vandaag 17 maart. Alle lessen zijn vanaf heden t/m 6 april geannuleerd.

Overal ontstaan initiatieven om online lessen aan te bieden. Voor nu merk ik dat al deze veranderingen mij veel energie kosten. Maar ik ga mij zeker ook oriënteren op deze mogelijkheid. Als je belangstelling hebt kun je dit gerust al via de mail laten weten. info@on-your-feet.nl

Mocht er iemand van jullie zijn die toch mogelijkheden met mij willen bespreken (individueel) de lessen voort te zetten, schroom dan zeker niet om contact met mij op te nemen! We komen er wel uit!

Ik wens jullie al het goede en hoop jullie in alle gezondheid op een later moment terug te zien.

Namaste,

X Lian

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.