YogaMassage

Yoga Massage komt oorspronkelijk uit India. Zijn therapeutische vorm is in Thailand ontwikkeld, de Thaise Yoga Massage.

Bij YogaMassage kan je verder en dieper begeleid worden bij de positieve effecten van de YinYoga. Het kan je nog meer ontspanning en ondersteuning geven bij en in de verschillende YinYoga houdingen. De zachte en vloeiende bewegingen van de handen zorgen er voor dat de spieren en gewrichten van het lichaam langzaam worden opgewarmd, losgemaakt en opgerekt. Hierdoor ontstaat nog meer ruimte in lichaam en geest, waardoor de energie nog beter door het lichaam kan stromen. Naast het masseren met de handen, kan er ook gemasseerd worden met voeten, vingers (duimen), ellebogen, knieën en palmen. Hiermee worden verschillende drukpunten op het lichaam behandeld om meridianen te openen.

Een diepere aanraking van Yin

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Yogamassage-Ede-On-your-feet-2.jpeg

Door Mindfulness kom je dichterbij je gevoel, zonder erover te oordelen of er iets mee te willen. Je accepteert wat je tegenkomt en creëert ruimte.

Mindfulness vergroot het effect van de massagebehandeling. Doordat tijdens de massage gewerkt wordt vanuit een diepe rust en met volledige en liefdevolle aandacht (Metta) word je uitgenodigd om als ontvanger hetzelfde te doen. Door de ruimte die ontstaat kan de (eerste) stap naar genezing gezet worden.

YogaMassage wordt uitgevoerd over je kleding heen. Je bent tijdens de massage passief.

Tijdens de massage wordt je in en naar de verschillende houdingen begeleid. Jij mag je zoveel mogelijk ontspannen, zo ervaar je het beste de positieve effecten van YogaMassage. De massages worden gegeven op de grond waarbij je comfortabel op een zachte schapenvacht ligt. Of op de massagetafel waarbij de massage is aangepast aan de mogelijkheden op de tafel.

YogaMassage is voor iedereen mogelijk. Ervaring met Yoga is niet nodig.