Groepen

Out of the Box biedt maatwerk. De nadruk wordt gelegd in het bewust worden van deugden bij de deelnemer zelf en het herkennen van deugden bij de ander. De 5-strategieen van het deugdenproject vormen het uitgangspunt.

Omdat geen mens hetzelfde is nemen we de specifieke wensen die vanuit het oriënterende gesprek naar voren kunnen komen, in het programma op. Bij een coaching van meer dan 2 personen werk ik altijd met een tweede (paarden)coach.

Bij de ontwikkeling en uitvoering van één of meerdaagse programma’s voor groepen maak ik gebruik van de kwaliteiten binnen mijn netwerk van collega-trainers en coaches, allen met een eigen specialisme. Door het bundelen van onze krachten zijn we in staat om een creatief en inspirerend programma aan te bieden.

Doordat we hierbij voortdurend evalueren en elkaar feedback geven houden we elkaar scherp en zijn we in staat kwaliteit te leveren.

Out of the Box is specifiek voor teams binnen zorg en welzijn, maar staat open voor iedere vraag van elke doelgroep of team dat het beste uit het team en de samenwerking wil halen.