Cursussen en evenementen

Buitenyoga!

Binnen yogalessen geven is nog niet toegestaan. Maar buiten wel! Dat geeft ons de gelegenheid om te kunnen genieten van de geuren, geluiden en kleuren die de natuur ons biedt. De schone lucht in te ademen en tot rust te komen in de avondzon.  Als wakker worden na een lange winterslaap, On your feet!

Vanaf 27 mei gaan we naar buiten! Als de weersomstandigheden het toelaten geef ik de yogalessen buiten. Deze lessen bied ik aan in de prachtige bosomgeving van Ede. Belangstelling om een keer mee te doen? Stuur mij een mailtje. info@on-your-feet.nl

Positieve grondhouding? Ontdek de deugden!

Vrijdag 30 oktober en 6 november 2020
9:30 – 16:00 uur
2 daagse Cursus gecertificeerd vanuit het The Virtue Project.
In deze interactieve basiscursus Deugden leer je hoe je doormiddel van deugden jezelf en anderen nog meer in hun kracht kunt zetten.
Het is een waardevolle aanvulling en verdieping op wie je bent en wie je zijn wilt.
Deugdentaal geeft zelfvertrouwen en veerkracht. Door je dagelijks bewust op het goede in anderen én jezelf te richten, zullen je leven en je relaties positief veranderen. Je richten op wat goed is in de mensen, dát maakt je blij en gelukkig.

Voor wie is deze cursus bedoelt?
Deze interactieve cursus is voor ouders, docenten, individuen en professionals die op ontspannen wijze hun omgang met anderen willen verdiepen vanuit een positieve grondhouding.
En voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling en een andere kijk wil krijgen op zichzelf en relaties.
Na deze cursus ontvang je het officiële certificaat vanuit The Virtue Project.
Dit certificaat geeft je toegang tot de verdiepings drie-daagse waarin je je kan specialiseren om zelf deugdenbegeleider te worden.

Early bird: Boek voor 1 oktober voor de prijs van € 199,-
Na 1 oktober € 220,-


Prijs is inclusief BTW, koffie/thee, lunch en naslagwerk.

Deelname 4-6 personen.

Aanmelden?
Download het Inschrijfformulier en stuur deze ingevuld op naar Info@on-your-feet.nl